ОСНОВНІ СТРАВИ

168 грн.
250 г
СУДАК НА ОВОЧЕВІЙ ПОДУШЦІ
150 грн.
1 шт.
КАРП «ХАМЕЛЕОН»
200 грн.
200 г
СТЕЙК ІЗ ЛОСОСЯ
(соус із каперсів)(150/50)
175 грн.
200 г
ФАРШИРОВАНИЙ КАЛЬМАР
95 грн.
3 шт.
ЩУЧІ КОТЛЕТИ
(на вибір: смажені або на пару)(150)
89 грн.
350 г
КРИЛЬЦЯ «БАФФАЛО»
107 грн.
150 г
КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ
115 грн.
250 г
КУРЯЧЕ ФІЛЕ ПО-МЕКСИКАНСЬКИ
(болг. перець, форнаріна, куряче філе)
145 грн.
200 г
КАЧКА В ОЖИНОВОМУ СОУСІ
125 грн.
250 г
СВИНЯЧІ РЕБЕРЦЯ В СОЄВО-ЦИТРУСОВОМУ МАРИНАДІ
135 грн.
250 г
АНТРЕКОТ НА РЕБРІ
(200/50)
175 грн.
300 г
ЯЛОВИЧИНА НА КІСТЦІ
125 грн.
150 г
ШНІЦЕЛЬ ПО-МІЛАНСЬКИ
(яловичина або курка)
157 грн.
350 г
ОСОБУККО З КАРТОПЛЯНИМ ПЮРЕ
143 грн.
300 г
ЯЛОВИЧИНА «ДОР БЛЮ» З РІЗОТТО
(соус песто, вино, черрі, гранатовий соус)
125 грн.
200 г
ЯЛОВИЧИНА «ЛІБЕЧЧО»
(розмарин, біле вино, оливкова олія)
145 грн.
200 г
МЕДАЛЬОЙНИ З ВИШНЕВИМ СОУСОМ
(медальйони зі свинини, вишневий соус)
105 грн.
250 г
ЯЛОВИЧА ПЕЧІНКА ПО-ВЕНЕЦІАНСЬКИ
(вершки, помідори, цибуля)