ОСНОВНІ СТРАВИ

220 грн.
250 г
СУДАК НА ОВОЧЕВІЙ ПОДУШЦІ
200 грн.
1 шт.
КАРП «ХАМЕЛЕОН»
305 грн.
200 г
СТЕЙК ІЗ ЛОСОСЯ
(соус із каперсів)(150/50)
270 грн.
200 г
ФАРШИРОВАНИЙ КАЛЬМАР
135 грн.
3 шт.
ЩУЧІ КОТЛЕТИ
(на вибір: смажені або на пару)(150)
129 грн.
350 г
КРИЛЬЦЯ «БАФФАЛО»
160 грн.
150 г
КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ
160 грн.
250 г
КУРЯЧЕ ФІЛЕ ПО-МЕКСИКАНСЬКИ
(болг. перець, форнаріна, куряче філе)
220 грн.
200 г
КАЧКА В ОЖИНОВОМУ СОУСІ
з полентою
169 грн.
250 г
СВИНЯЧІ РЕБЕРЦЯ В СОЄВО-ЦИТРУСОВОМУ МАРИНАДІ
200 грн.
250 г
АНТРЕКОТ НА РЕБРІ
(200/50)
239 грн.
300 г
ЯЛОВИЧИНА НА КІСТЦІ
169 грн.
150 г
ШНІЦЕЛЬ ПО-МІЛАНСЬКИ
(яловичина або курка)
220 грн.
350 г
ОСОБУККО З КАРТОПЛЯНИМ ПЮРЕ
195 грн.
300 г
ЯЛОВИЧИНА «ДОР БЛЮ» З РІЗОТТО
(соус песто, вино, черрі, гранатовий соус)
185 грн.
200 г
ЯЛОВИЧИНА «ЛІБЕЧЧО»
(розмарин, біле вино, оливкова олія)
190 грн.
200 г
МЕДАЛЬОЙНИ З ВИШНЕВИМ СОУСОМ
(медальйони зі свинини, вишневий соус)
160 грн.
250 г
ЯЛОВИЧА ПЕЧІНКА ПО-ВЕНЕЦІАНСЬКИ
(вершки, помідори, цибуля)