Головним творцем і творцем справжніх шедеврів на кухні «Camaleone» є Fabrizio Perricone, молодий і шалено талановитий шеф-кухар, корінний італієць. Його кредо і обов'язкова умова роботи: продукти повинні бути найвищої якості, натуральними і справжніми, саме тому, раз в два тижні шеф-кухар замовляє з Італії анчоуси, оливкова олія, тунець, ікру, оливки, деякі види сирів, такі як сулугуні та моцарелла.

«Це матеріал, з яким я працюю, і він повинен бути самим висококласним. Як для скульптора важливо, з яким мармуром він працює, так і мені небайдуже з якої муки буде зроблено тісто »- пояснив свою позицію Fabrizio Perricone.

За плечима у 30-річного шеф-кухаря, вже є вельми вражаючий досвід і досить об'ємний багаж знань. Здобувши освіту економіста в «La Sapienza» Rome / I.T.C. Calvino Trapani, молодий фахівець перебрався в Сицилію, де його життя кардинально змінилася. Саме там, молода людина, відкрив в собі талант приготування піци, і вирішив досконально вивчити і цю науку. Оволодівши досконало новими знаннями, і заручившись підтримкою сім'ї, Fabrizio відкриває свою власну піцерію на Сицилії під назвою «Pizzeria Limoncello». Ця піцерія, даний традиційне сімейне заклад, де кілька років молодий кухар відточував і шліфував свою майстерність. Досягнувши певних висот, Fabrizio усвідомив необхідність, зміни обстановки для подальшого зростання. Так волею долі він виявився в Тбілісі, шеф-кухарем ресторану італійської кухні, де пропрацював 2 роки.

І ось тепер, повний свіжих ідей і неординарних рішень Fabrizio Perricone починає свою роботу в Києві, і запрошує всіх шанувальників італійської кухні в піцерію «Camaleone», де обіцяє продемонструвати все своє мистецтво і талант, приправлені справжнім італійським темпераментом.